Opis Stanowisk Pracy:Rozbiór i Trybowanie Mięsa z Kurczaka:
Oddzielanie filetów od korpusu kurczaka.
Ręczne odrywanie filetów z taśmowo przesyłanych korpusów.
Odcinanie Części Fileta wg Wskazań Klienta:
Odcinanie niechcianych części fileta lub skrzydełka przy użyciu nożyczek.Pakowacz:Układanie przetworzonego mięsa na blacie roboczym.
Wykładanie wkładu absorpcyjnego.
Ułożenie mięsa w odpowiedniej formie.
Nadzór nad wagą gotowego opakowania.
Układacz:Zdejmowanie półproduktów z taśmy i umieszczanie ich w pojemnikach do dalszego transportu wewnętrznego.Zawieszacz:Zawieszanie ogłuszonych kurczaków (zagazowanych, z głową) na taśmie.Oferujemy:21 zł netto na godzinę,Darmowy ciepły posiłek.Dobrą atmosferę w pracy.Zakwaterowanie wyłącznie dla naszych pracowników z bardzo dobrymi warunkami mieszkaniowymi.Dziękujemy wszystkim kandydatom za zainteresowanie.Odpowiemy na wszystkie zgłoszenia.
Umowa zlecenia